Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları coşkuyla gerçekleşti. Okulumuz koridor ve sınıflarının bayraklarla süslendiği kutlamalara minikler de eşlik etti.

• Kişiliği ve karakteri olumlu yönde etkileyerek gelişmesine katkıda bulunur.
  • Hızlı düşünmeye ve doğru karar almaya yardımcı olur.
  • Olaylara pek çok bakış açısıyla yaklaşmaya yardımcı olur.
  • Planlı hareket etmenin önemini ve gerekliliğini öğrenmeyi sağlar.
  • Özgüveni artırır.
  • Kişinin kendi gücünü ve yeteneklerini daha iyi tanıyarak bunları açığa çıkartmaya yardımcı olur.
  • Odaklanma ve konsantrasyon becerilerini geliştirir.
  • Öğrenme ve kavrama hızını artırır.
  • Bilimselliği ön plana çıkartır.
  • Olay, durum ve konulara karşı şüpheci yaklaşımı geliştirir.
  • Yaratıcılığı geliştirir.
  • Başarıya, sistemli ve disiplinli bir çalışmayla varılabileceğini öğretir.
  • Mücadele etme becerisini geliştirir.
  • Başarısızlıklar karşısında pes etmeyerek daha çok çalışmak gerektiğini benimsetir.
  • Kişiye özel ve gerçekçi hedefler belirlenmesi konusunda teşvik eder.
  • Kişilerin olumsuz yönlerini ve eksik olduğu alanları fark etmesini sağlar.
  • Kurallara uymayı, dostça oynamayı, kaybetmeyi kabullenmeyi ve kazananı kutlamayı öğretir.
  • Kişinin sosyalleşmesine ve sağlıklı ilişkiler kurmasına yardımcı olur.
  •     Öğrencilerimiz okulumuz öğretmenlerinden Ertuğrul Koçak'ın öncülüğünde kurulan Satranç Akademide yukardaki kazanımları elde ediyor.

Yüce Allah’ın, rahmetinin, mağfiretinin ve nimetlerinin diğer zamanlardan daha çok tecelli ettiği samimi kalple Allah’a yönelenlerin affedilmelerinin ümit edilmesi ve müminlerce gönülden arzulanması manasına gelen Regâib gecemiz mübarek olsun.

Regâib gecesi, bizlere, tüm rağbetimizi Rabbimize yöneltmemiz, bugüne ve geleceğe dair, duygu, düşünce, tutku ve isteklerimizi bu eksende gözden geçirmemiz gerektiğini hatırlatmaktadır.

Bu vesileyle biz de öğrencilerimizle Regaib kandilini öğrencilerimizle kutladık. Öğrencilerimiz kandil dolayısıyla birbirlerine hediyeleşme sünnetini gerçekleştirdiler.

Ortaokul ve Lise öğrencilerimizle Rami Kütüphanesi'ne gidildi. Kütüphanenin tarihi dokusunda YKS VE 40 Hadis çalışmalarını sürdüren öğrencilerimizle daha sonra Biyomimetik müzesini ziyaret ettik. Doğadaki canlılarıntaklit edilmesiyle üretilen malzemeler öğrencilerimize ilham oldu.

Öğrencilerimiz Önder Sporun öncülük ettiği İmam Hatipler Arası Masa Tenisi Turnuvası'nda okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Öğrencilerimiz I. dönem sınav stresini ve yorgunluğunu Vieland Tema Park'ta attılar.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında 'Sabah Namazı Buluşmaları' etkinliğimiz devam etmektedir. Veli, öğretmen ve öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte ilk olarak Göktürk Merkez Camiinde sabah namazı eda edidi. Ardından Aile Birliğimizin sıcak çorba ikramıyla muhabbet dolu bir buluşma gerçekleşti

Türk Dil ve Edebiyat Derneği'nin "Medeniyet Okumaları" projesi kapsamında öğrencilerimiz tarihi, kültürel ve güzel mekanlarda okuyor, analiz ediyor ve güçlü bir medeniyet perspektifi yakalıyor. Koordinatör Esra Aydın hocamıza teşekkür ediyoruz

Okulumuzda deprem tahliye tatbikatı yapıldı.

Okulumuz Türk Dünyası ve Kültürek Kimlik Kulübü öğrencileri Tarih öğretmenimiz rehberliğinde Ankara gezisi düzenledi. Öğrencilerimiz ilk meclisimizi, Hacı Bayram camii ve türbesi ve Anıtkabir'i ziyaret ettiler.

Hedef YKS ve Hedef LGS kapsamında okulumuzda sıklıkla deneme sınavları yapılarak başarının artması için çeşitli motivasyon etkinlikleri planlanmaktadır. Rehberlik servisimizin ve akademik kurulumuzun işbirliğiyle kişiye özel ders programları, koçluk sistemi, motivasyon seminerleri, kariyer günleri, üniversite gezileri, etüd ve soru çözüm saatleri planlanmaktadır.

Eyüpsultan Belediyemizin organize ettiği Gençlik Buluşmlarına öğrencilerimiz de katıldı. Resim sergisinin ve müzik konserinin de yer aldığı programda öğrencilerimiz eğlendiler.

5. sınıf öğrencilerimiz Fen bilgisi derslerinde deneyerek öğreniyorlar.

Öğrencilerimizle İmam Hatipler haftası dolayısıyla okulumuzun tüm öğrencileriyle Kemerburgaz Kent Ormanında kahvaltı yaparak şenlikler düzenlendi.

İl Milli Müdür Yardımcımız Sayın Ahmet Yapıcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Koordinatörleri Sayın Ali İhsan Er ve Yasin Boyraz okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldiler. Kıymetli ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.