Okulumuz öğrencileri, Selam Sana Ey Gazzetü'l-İzze şiirini Arapça olarak söyleyerek bir kez daha Gazze dramına dikkat çektiler

Anasınıfı şubelerimiz 21-26 Mart Orman Haftasını kutladı. Çocuklar Ormanların ve doğayı korumanın önemini keşfettiler.

Kemerburgaz'da bulunan Moğlova kemerlerine LGS öğrencilerimiz için motivasyon gezisi gerçekleştirildi.

Sevgi ve saygıyı hak eden, bizleri yetiştiren çınarlarımızın, 18–24 Mart “Yaşlılar Haftasını” kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşlılık süreci de kaçınılmazdır. Her yaşın bir güzelliği olduğu gibi yaşlılıkta hayatın en güzel yanlarındandır.️

Anasınıfı D şubesi

Kelebekler sınıfı

Hz. Muhammed'in Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya yükseldiği Miraç hadisesinin yıl dönümü olan Miraç gecesi, hayatın zorluk ve sıkıntıları karşısında sabır ve metanetle duran, iman ve istikametten taviz vermeyen müminlerin asla yalnız ve yardımsız bırakılmayacağının bir göstergesidir. Tevhit ve hakikat yolunda sebat edenlerin hiç ummadıkları anda nice ilahi lütuflara mazhar olacağının bir nişanesidir."

Bu vesileyle bu mübarek gecemiz öğrencilerimizin Kur'an tilaveti, koro  performanslarıyla kutladık. Ayrıca programda yeni tesettüre giren öğrencilerimize hediyeler verildi.

Öğrencilerimiz Tarih Öğretmenlerinin rehberliğinde Beyazıt'ı gezdiler. Türk Dünyası Araştırma Vakfı'nı ziyaret eden öğrencilerimize vakıf tarafından dergi hediye edildi. Ardından Şehzadebaşı Camii, Bozdoğan Kemerleri ve Süleymaniye Camii, Ebu'l-Vefa türbesi ziyaret edildi. Öğrencilerimiz son olarak İstanbul Üniversitesi Beyazıt kampüsünü gezdiler.

Kariyer günleri kapsamında Avukat Bahar Bakacak'ı okulumuzda misafir ettik. Liseli öğrencilerimize Avukatlık mesleğinden ve tecrübelerinden bahseden Bakacak, her başarının ardında güçlü bir irade ve çalışmanın olduğu gerçeğinin altını çizdi.

Türk Dünyası ve Kültürel Kimlik kulübü üyelerimiz, Tarihi Balat-Fener semtlerini gezdiler. Öğrencilerimiz Mimar Sinan'ın az bilinen eserlerini ziyaret ederken imparatorluğun son dönemi eserlerine de şahitlik ettiler.

Hedef YKS ve Hedef LGS kapamında yarıyıl tatili boyunca öğrencilerimizle YKS ve LGS kampları gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Vakti Kuşanmak Projesi kapsamında lise ve ortaokul öğrencilerimiz Süleymaniye Külliyesini ziyaret ettiler. Salis medresesinde öğerencilerimizi ağırlayan hocalarımıza teşekkür ederiz.

Gazzede dram yaşanırken ana sınıfı öğrencilerimiz de Gazzeli kardeşlerini unutmadı. Miracın merkezi olan Mescid-i Aksanın resimlerini ve Filistin bayrağını ilmek ilmek işleyerek müslümanların kardeş olduğu hadisleri öğrendiler.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Liseli kızlar arasında düzenlediği Genç Nida Kur'an'ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Okulumuz 12. sınıf öğrencimiz en güzel şekilde temsil ederek bölge 4. sü olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen hocalarımızı tebrik ederiz.

Okulumuz voleybol takımımız giddiği müsabakalarda okulumuzu en güzel şekilde temsil etmektedir.

14 Mart Dünya Pi Günü dolayısıyla okulumuz  öğrencileriyle pi oyunu, pi puzzle, sudoku, resfebe, mandala ve boyama etkinlikleri gerçekleştirildi.