*Kıymetli Velilerimiz!*

II. dönem veli toplantımız 20 Nisan Cumartesi saat 10.30'da okulumuz konferans salonunda başlayacak olup sonrasında sınıflarda devam edecektir. Toplantıda öğrencilerimizin okul kültürüne uyum, I. yazılı yoklama sonuçları ile deneme sonuçlarının değerlendirilmesi ve devam-devamsızlık durumları hakkında blgilendirme yapılacaktır. Öğrencilerimizin okul başarısının artması için toplantımıza katılımınızı önemle rica ederiz.

GÖRÜŞ BİLDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eyl

Velilerimizi bilgilendirirken pandemi kurallarını göz önünde tuttuk insan hayatının herşeyin üstünde olduğunu öğrettiğimiz öğrencilerimize birde göstermek gerekir diye düşündük

Öğrencilerimizi hızla ve heyecanla kitaba ulaştırmak için çabalarken okul yönetimi olarak biri lke imza atıyoruz. Öğrencilerimizle birlikte Kütüphane Gezilerimize Velilerini de davet ediyoruz. "Anne ve Baba´nı al gel, ailecek kitaba doyalım" projemizle velilerimizin kitap okuma konusunda örnek olması gerektiğine inanıyoruz ve bunun için onlara bir fırsat veriyoruz. Belki bu defa öğrencilerimiz, velilerine örnek olur, ne dersiniz :)

Okulumuzun öğrencilerinin hazırladığı fotoğraflarla değerlerimiz sergi çalışmasına tüm halkımız davetlidir. Öğrencilerimiz, yaptıkları gezilerde çektikleri fotoğrafları, yaptıkları bilimsel faaliyetlerin görüntülerini ve hem İslam alemine hem Türk dünyasına çalışmalarıyla ışık tutmuş bilim adamlarının hayatlarının konu edildiği çalışmalarını görücüye çıkarıyor. Bu gurur günümüzde bizleri yalnız bırakmamanızı diliyor, şimdiden teşekkür ediyoruz.

Sergi: Okulumuz Binasında Giriş Katta Olacaktır.

Okulumuz öğrencilerinin katıldığı Genç Bilaller Ezan Yarışması düzenlendi. Yoğun katılım olan yarışmada öğretmenlerimiz seçim yapmakta zorlandı. Katılımcı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.