Ümmehan TİRYAKİOĞLU - Okul Müdürü

1973 senesinde Adana-Seyhan´da doğdu. 1990 yılında Seyhan Tepebağ Anadolu İmam Hatip Lisesi´nden mezun oldu. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği ile İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde tamamladı. Sabahattin Zaim Üniversitesi´nde başladığı yüksek lisansını 2017 yılında "Mevdudi´nin İtikadi Görüşleri" başlıklı teziyle bitirdi. 2019 yılında İstanbul üniversitesi´nde başladığı doktora eğitimine "Haber Teorisi Bağlamında Kelâmi Epistemolojinin Fıkıh Usûlüne Etkisi (Kitâbu´l-Mu´temed Örneği)" başlıklı teziyle Ankara üniversitesi´nde  devam etmektedir.

Diyanet İşleri Başkanlığı´na bağlı Kur´an Kursu Öğreticisi olarak İstanbul´un Pendik ve Ataşehir ilçelerinde görev yaptı. Akabinde Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. Halen Göktürk Kız İmam Hatip Müdürü olarak görevine devam eden Ümmehan Tiryakioğlu evli ve dört çocuk annesidir.