T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2023-2024

HEDEF YKS 2023-2024

Nis

Dikkat! 2023 - 2024 Ara tatil etüt ve kamp programımızı hazırladık. Etüt programımız ara tatil sonrasında da devam edecektir. 

Nis

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Elif Gizem Köylü tarafından 12. sınıf öğrencilerine bahar aylarında oluşacak rehavetlere yönelik motivasyon, sınav kaygısı konulu seminer gerçekleştirilmiştir. 

Şbt

Şbt

Şbt

Şbt

Şbt

Hedef YKS Projesi kapsamında Mesleki Tanıtım Seminerlerimizin ikincisini gerçekleştirdik. Medipol üniversitesi öğretim görevlisi, Girişimci, Bankacı, Yazılımcı Sn. Mahmut DÜNDAR'ı ağırladık. Mesleklerinin incelikleri ve bu mesleklere nasıl başladığını bizlerle paylaşan Sn. Mahmut DÜNDAR'a okulumuz öğrencilerinin ufkunu açma , yollarını aydınlatma çabamıza yaptığı katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz. Seminer notları; Tek bir alanda çalışmayınız , multidisipliner olunuz. Zira çağ bunu gerektirmektedir. Her ne olursa olsun hırslarınıza yenik düşmeden, ulu- manevi bir amaç için en iyisini yapınız. Ve herşeyden önce iyi bir insan olunuz.

Şbt

Hedef YKS Projesi kapsamında Mesleki Tanıtım Seminerlerimizin ilkini gerçekleştirdik. Bizlerle mesleğini ve bu mesleğe giden adımlarda yaşadıklarını, tecrübelerini paylaşan Sn. Avukat Bahar Bakacak hanımefendiye teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz için farklı ufuklar açacak, onların motivasyonuna katkıda bulunacak mesleklerinde başarılara imza atmış örnek kişileri öğrencilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.

Ock

Yarıyıl tatil dönemini fırsat olarak görerek Hedef LGS grubumuzla Yarıyıl LGS Kampı hazırladık. İlk hafta online olarak tüm branşlardan ders, konu ve soru anlatımı; 2. hafta yüz yüze eğitim programıyla öğrencilerimizle buluşuyoruz. Hedefi olan, yolunu belirlemiş, hep ileriye, hep en iyiye yelken açmış öğrencilerimize meşale olmak hedefimiz. Çünkü başarıya kilitlenmiş her bireyin dünya bile yolundan çekilir.

Kas

Ekm

Üniversiteye Doğru Hedef YKS 2024 Projesi,

Öğrencilerin akademik başarılarını artırmaya ve yükseköğretim kurumları sınavına hazırlık sürecini desteklemeye yönelik bir çalışmadır.      

 

   Okulumuzda bu çalışma kapsamında  uygulanan koçluk sistemiyle öğrencilerin haftalık ders ve soru çözümü takibi yapılmaktadır. Ayrıca Türkiye genelinde uygulanan deneme sınavlarıyla öğrencilerin eksikleri belirlenip bunları tamamlamaları için çalışma planı oluşturulmaktadır. Okulumuzda ayrıca YKS ye hazırlanan öğrencilerimize özel soru çözümü odası açılmıştır . Öğrencilerimiz bu odada hem bire bir öğretmen görüşmelerini yapmakta hem de YKS sınavına çalışmaktadır.