HEDEF LGS 2023-2024

HEDEF LGS

Orman Bölge Müdürlüğü Fidanlık Şefliğinde 'mesleğimde 1 gün ' etkinliği olarak fidanlık şefi Sn. Güven beyi ziyaret ettik. Bize mesleğini artı ve eksileriyle anlattığı ve fidanlığı gezdirdiği içiğn kendisine teşekkür ederiz.

Hedef LGS öğrencilerimizden 7. sınıflarımız için yaz tatilinde bir kanp ve kurs programı hazıladık. Temmuz ve Ağustos döneminde çalışmalarımız hız kazanarak devam edecek.

Okul rehber öğretmenimiz Elif Gizem KÖYLÜ 8. sınıf öğrencilerimize ve velilerimize sınav döneminde ebeveyinlik nasıl olmalı ve öğrenci olarak kayfılardan nasıl kurtulunur seminerlerini gerşekleştirdi.

2023- 2024 Hedef LGS kapsamında okul rehberlik öğretmenimiz Elif Gizel KÖYLÜ tarafından '' Odaklanma ve Dikkat '' temalı seminerimiz 8. sınıflarda yapıldı.

Hedef LGS öğrencilerimizle ara tatilimizi hız kazanmak için vesile görüyoruz. Kamp programımız tüm 8 lere çalışmalarında katkıda bulunacaktır. Bayramın 1. Ve 2. Günü bayramlaşma için boş bırakıldı. Diğer günlerde derslerden kopmadan tam motivasyonla yola devam...

Hedef LGS- Hedef YKS öğrencilerimizin akademik durumları ve önümüzdeki dönem nasıl bir planlama yapılacağı zümre öğretmenleriyle akademik kurulumuzla ve Sn. Müdürümüz Ümmehan Tiryakioğlunun katılımıyla görüşüldü. 12. 11. 8. ve 7. Sınıfların programları, ders işlenişi, etüt saatleri ve DYK kursları planlandı.

HEDEF LGS VE HEDEF YKS SINIFI GRUPLARI İÇİMN ÖZEL DERS PROGRAMI, REHBERLİK ÇALIŞMALARI, KOÇLUK SİSTEMİ, ÖĞRENCİLERİN SORU TAKİBİ, SENEYE AÇILACAK KURSLAR HAKKINDA ÖĞRETMENLERİMİZLE TOPLANTI YAPILDI.